• Zalakaros
  • Hotel

Sport Hotel

Sport Hotel, Zalakaros

Sport Hotel, Zalakaros

A zalakarosi szálloda 20 szobájában 45 fő elhelyezésére van lehetőség, melyekben kérésre pótágyat ill. gyermekágyat helyezünk el. A szálloda zuhanyzós fürdőszobával ellátott szobái minibárral, televizióval vannak felszerelve. Korlátozott számban erkélyes szobát is biztosítunk, melyről Zalakaros panorámájában gyönyörködhetnek. zalakaros

A szálloda apartmanjai 4-5 illetve 6 tagú családok befogadására is képesek. Szintenként, nem dohányzó vendégeinkre gondolva külön szobák kerültek kialakításra a szállodában. zalakaros

20 fős különtermükben, tárgyalónkban lehetőség nyílik különböző előadások, kisebb konferenciák lebonyolítására.

Éttermünk magyaros és nemzetközi ízvilágú bőséges választékában minden vendég megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, borlapunkról választhatnak a híres magyar borokat kedvelők. Félpanziós menüinket a legkedveltebb ételekből állítottuk össze, de ha ebből nem tud választani akár személyes igényeket is szívesen teljesítünk. Segítünk diétás étrendjének összeállításában, de a gyermekekre is gondoltunk külön menükkel.

Tavasztól késő őszig hangulatos, árnyékos grillteraszunkról gyönyörködhet Zalakaros központjában reggeli, ebéd, vagy vacsora közben.

Éttermünk elfogadja az alábbi étkezési utalványokat:

  • Ticket Restaurant
  • Cheque Dejeuner
  • Sodexo

Masszázs - Sport Hotel - Wellness

Zalakaros egyik legjobb kezű, és szövegű masszőre - Gerd - gondoskodik a Sport Hotelben arról, hogy  a masszázs ideje alatt igazán ellazuljon, és semmi másra ne figyeljen. Kérjen előre időpontot, hogy amikor megérkezik, ne Önnek kelljen igazodnia a többiekhez.

Jacuzzi - Sport Hotel - Wellness

Miért jó? Mert...

Egészséges

Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy pihenés és ralaxáció szükséges egy jó egészségi állapot fenntartásához. A melegvíz és az intenzív masszázs kombinációja mindennél hatékonyabb ellazulást eredményez. Nemcsak a test, hanem a lélek is képes teljes mértékben regenerálódni.

A masszázsmedence optimális egyensúlyt biztosít a test és a lélek között, amennyiben Ön reggel, vagy a nap végén az ellazulást választja.

Ellazít

A Sport Hotel wellness részlegében található jacuzzi sok hidromasszázs fúvókát állít csatasorba. A fúvókák egyéni szabályozhatóságának köszönhetően a víz és levegő arányt a legkényelmesebben állíthatja be, valamint a fúvókák iránya is tetszőlegesen irányítható. Ez a sokoldalúság Önnek egy tökéletes masszázsélményt biztosít.

A hidromasszázs kezelés gyorsan regenerál, új energiákkal tölt fel, megszünteti a fáradtságot, levezeti az izomfájdalmakat. A lendületes érzés keveredik egy melegvizes masszázzsal, amely fokozza az Ön éjszakai pihenését a szállodában. A színes LED lámpa tökéletessé teszi a kikapcsolódást, lelkiállapotra történő pozitív hatása bizonyított. Együtt vagy egyedül a masszázsmedence sokoldalú, mindenki számára rendkívüli élményt kínál. A nyugtató hatású sejtelmes világítás a masszázsmedencét egyedivé teszi.

Szauna - Sport Hotel - wellness

Miért jó? Mert...

edzi a szívet és javítja a vérkeringést,
erősíti az immunrendszert: a szaunázók sokkal ritkábban kapnak el légúti fertőzéseket,
segít a stresszoldásban,
az izzadással távoznak szervezetünkből a méreganyagok,
bársonyossá varázsolja a bőrt,
a legjobb és legtermészetesebb orvosság álmatlanság ellen,
az izomláz enyhítésében verhetetlen.

Kneipp-taposó - Sport Hotel - Wellness

Hunyja be a szemét és képzelje azt, hogy egy sebesfolyású, hűsvizű hegyi patak kristálytiszta vizében gyalogol, miközben a meder gömbölyűre csiszolódott, selymesen kemény kavicsai masszírozzák a talpát! Pedig "csak" Zalakaroson, a egy szállodában van.

A Hotel Sport wellness programjának egyik legkellemesebb kényeztetése a Kneipp taposó, amely önmagában, vagy kiegészítő kezelésként is egyedülálló élmény. Lényege, hogy miközben Ön egy kavicsokkal borított aljú, sekély vizű medencében sétál, a talpmasszás minden jótékony hatását átéli. A talp reflexzónáin keresztül az egész testben szétáradnak és kiteljesednek a gyógyító erők. Ráadásul a kavicságyat borító hidegvíz a bőrön keresztül jótékonyan hat az idegrendszerre, befolyásolja az anyagcserét, ellazítja az izomzatot és elősegíti a szervezet méregtelenítését is.
Ígérjük, hogy minden egyes lépés, amelyet a Sport Hotel Kneipp medencéjében megtesz, az egészség, a felfrissülés és a testi-lelki újjászületés felé viszi Önt!

Infrakabin - Sport Hotel - Welness

Az infravörös fényt és az általa keltett meleget az orvostudomány már évtizedek óta alkalmazza, és hatékonyságát korlátlanul elismeri. A Nap hősugárzásának megfelelő hosszú hullámú infravörös sugárzás jótékonyan és ártalmatlanul melegíti a bőr felső rétegeit. Az energia tovább halad a mélyebben fekvő rétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább magával és osztja el az egész szervezetben. A szálloda infra szaunájának jótékony hatásai a következők:

Egészségjavító
Fokozza az életerőt
Salaktalanít és méregtelenít
Erősíti az immunrendszert
Segíti a kikapcsolódást és a regenerálódást

Üdülési csekk elfogadóhely!

Képek - Sport Hotel, Zalakaros

Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros Sport Hotel - Zalakaros

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

18465 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Zalakaros

Szállás Zalakaros, Sport Hotel

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Sport Hotel