• Tiszafüred
  • Hostel

Pepita Ifjúsági Szálló

Pepita Ifjúsági Szálló, Tiszafüred

Pepita Ifjúsági Szálló, Tiszafüred

A Pepita Ifjúsági Szállón gyalogos és kerékpáros túrákra, lehet bérelni kerékpárokat és egyéb felszerelést. A Tisza-tó körül 70 km-es kerékpárút van kiépítve. A tó körbe kerékpározható és a vendég megismerheti a környék falusi turizmust az itt lakók vendégszeretetét . A Tisza és a Tó számos kikapcsolódásra nyújt lehetőséget, (horgászat, vadászat, csónakázás, vizisportok,-kajak-kenu túrák- szabad strandok,( a szabad strand ingyenes) stb.
Van két tanösvényünk a Tiszavirág tanösvény és a Poroszlói tanösvény amely a Nemzeti Park része. A környék is bővelkedik látnivalókkal a Hortobágyi Nemzeti Park az igari Arborétum, a karcagi Kunhalmok, az abádszalóki Babamúzeum A Meggyes csárda ohat-pusztakócsi mocsarak stb. A környéken kiváló minőségű és színvonalú termál strandok várják az idelátogatókat. Tiszafüreden a kézművesség mai napig is működik, fazekasság, bőrművesség, vesszőfonás.
A szállodánk a környék legkedvezőbb árfekvésű szállása ahol munkatársaink mindent megtesznek, hogy a vendégeink jól érezzék magukat.

A hozzánk érkező vendégeknek megszervezzük nyaralását, kiszínezzük pihenését igény szerint!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánnak a Pepita szálló munkatársai.

Képek - Pepita Ifjúsági Szálló, Tiszafüred

Tisza Pepita Ifjúsági Szálló  - Tiszafüred - szoba Pepita Ifjúsági Szálló  - Tiszafüred - homlokzat Pepita Ifjúsági Szálló  - Tiszafüred - szoba Strand

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

18823 Megtekintés
  • Tiszafüred
  • Hostel

Szállás Tiszafüred, Pepita Ifjúsági Szálló

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Pepita Ifjúsági Szálló