• Tiszafüred-Kócsújfalu
  • Magánszállás, falusi turizmus

Gólyavár-porta

Gólyavár-porta, Tiszafüred-Kócsújfalu

Gólyavár-porta, Tiszafüred-Kócsújfalu

Gólyavár-porta a 2005-ös év szolgáltatója a Tisza-tó régióban!

A GÓLYAVÁR-PORTA vendégházai félúton Tiszafüred és Hortobágy között, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában találhatók. 15 perces autóúttal elérhető a Tisza-tó, a másik irányban a Kilenclyukú híd.

Kócsújfalu egy kb.160 lakosú kis település, ahol az emberek a természet szívében, annak ölelésében élnek. A puszta gazdag állatvilága, madarak ezrei, gólyacsaládok és az ember itt jól megfér egymás mellett.

Ebbe a természeti környezetbe illeszkedik be a Kemencés-Ház és a Szomszéd-Ház


Vendégházainkra jellemző a nyugodt, zöld környezet, az óriási kert.

Egész évben várjuk a madárvilág szerelmeseit, baráti társaságokat, gyermekes családokat, pihenni vágyó falusi nyugalmat kedvelőket. A két vendégház, melyeket a Falusi Turizmus Egyesület a maximális négy napraforgós minősítéssel jutalmazott, remek bázis, legyen a cél akár gyalogos- illetve kerékpáros túra, madármegfigyelés, vagy horgászat.

Vendégeink házi kedvenceiket  is magukkal hozhatják!
Túráik, kirándulásaik szervezésében segítséget tudunk nyújtani. 


Tiszafüredtől mindössze 16 km távolságra fekszik, így a Tisza-tó szabadstrandja és egész évben nyitott termálfürdője és a poroszlói Ökocentrum könnyedén elérhető. A szálláshely mégis távol esik a világ zajától a városi nyüzsgéstől. A 33-as főúton Debrecen felé ugyanilyen távolságra a Világörökség részét képező Kilenclyukú Hídon átkelve a Hortobágy pusztája fogad. 50 km-es körzetben Hajdúszoboszló Európa-hírű gyógyfürdője, csúszdaparkja, és Debrecen város látnivalói érhetők el. Ugyancsak 1 órás autóúttal Egerben, a fürdők és borok barokk városában lehetünk.

WIFI, 20 férőhelyes hangulatos közös helység, íjászat, darts, állatsimogató, parkoló a zárt kertekben!

SZÉP kártya elfogadó hely

Kemencés Ház

Alapterülete 80 m2, 2 szobás, konyha, társalgó, fürdőszoba, fedett terasz tartozik az épülethez. Fűtés, hideg-meleg víz, kényelmes berendezés, televízió és néhány szép régi bútordarab teszi otthonossá az eredeti állapotban felújított épületet.

A nagyobbik szobában található a régi búboskemence, itt áll a televízió, valamint egy darab kétszemélyes és egy egyszemélyes fekvőhely.
A kisebbik szoba két egyszemélyes ággyal rendelkezik. Pótágyazható.

A ház konyhája tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrosütővel, edényekkel fölszerelt, a kertben találhatunk bográcsoló- és szalonnasütő helyet, és hangulatos kerti grillezésre is lehetőség van. Ha gyerekekkel érkeznek, etetőszéket, játékokat, kiságyat tudunk biztosítani.

A fürdőszoba zuhanyfülkés, mosdóval, WC-vel ellátott. A fedett terasz a szieszták színhelye, kényelmükről kerti bútor gondoskodik. Az udvaban kerti hinta, homokozó, ping-pong asztal és lengőteke és állatsimogató kínál közös családi programokat. Kerékpár-kölcsönzésre is van lehetőség!

Egy kis konyhakert és gyümölcsös is tartozik a 4500 négyzetméternyi portához, melyet vendégeink használhatnak. Ha nincs kedve gyomlálni, szedhet friss, vegyszermentes zöldséget.

Az óriási kertben sátorozási lehetőség is adott.

Szomszéd-ház

A Gólyavár-porta második vendégháza az 5 férőhelyes, pótágyazható Szomszéd ház.

Nyitva március 15-október 15-ig.

Ebben a 80 négyzetméter alapterületű, 2 szobás vendégházban is megvan a még működő búboskemence, fűtése és melegvíz ellátása azonban kombi-cirkóval történik.

A konyha-étkező teljesen fölszerelt, fürdőszobája tágas, nagyméretű káddal.

Az egyik szobában egy dupla és egy egyszemélyes ágy, műholdas TV, kisebbik szobájában franciaágy található.

A füves udvarban itt is van bográcsoló, grillezőhely, kerti bútorok és zárt kocsibeálló.

A Szomszéd ház  5 vendég kényelmes pihenésére alkalmas, pótágyazható, amennyiben azonban 1-3 fő kívánja használni, ebben a házban szobaárakkal is tudunk kalkulálni.

A két ház között mindkét irányból megközelíthető nyáron hűvös, télen fűthető közös helyiség alkalmassá teszi baráti társaságok, nagyobb családok számára az együttlétet.

 

Képek - Gólyavár-porta, Tiszafüred-Kócsújfalu

Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu Gólyavár-porta - Tiszafüred-Kócsújfalu

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

18588 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Wifi

Szállás Tiszafüred-Kócsújfalu, Gólyavár-porta

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Gólyavár-porta