• Salgótarján
  • Vendégház

Família Vendégház

Família Vendégház, Salgótarján

A FAMÍLIA VENDÉGHÁZ Salgótarján déli városrészén fekszik. A kétszintes családi ház földszintjén van a 70-80 n2 nagyságú apartman, ami egy db 4 ágyas, tv-s, hűtővel rendelkező szobából, a szoba mellett lévő zuhanyzós, WC-s fürdőszobából , nagy ? 22 m2-es ? nappaliból áll. A nappaliban szétnyitható kanapé és 1 fotelágy, asztal és 4 szék, valamint nagy tv van. A hálórész függönnyel elkülöníthető. A nappaliból nyílik a felszerelt konyha, a konyha előtt fedett terasz van.

A főbejáraton, a nappalin keresztül, fel lehet menni az emeletre, de fel lehet menni az oldalfeljáraton is.

Az emeleten 2 db 2 ágyas (az egyik teraszos, hűtős) szoba van, tv készülékekkel, valamint 1 db 2 személyes , tv-vel és hűtővel rendelkező 22 m2 nagyságú szoba , amiben + 2 fotelágy található. A szobáktól 1 1,5 m-re van 2 db zuhanyzós, WC-s vizesblokk, valamint felszerelt teakonyha.

Az épület családi házas, zárt udvarban található, ahol a gépkocsik biztonságosan elhelyezhetők. A parkosított kertben bográcsolásra, szalonnasütésre, grillezésre, napozásra is lehetőség van.

A vendégház tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Busz-megállók ?helyi, távolsági ? vonatpályaudvar 5oo m-en belül elérhetőek. 8oo m-en belül van a TESCO, étterem, cukrászda, stb.

Pár km-re van Kazár, a palóchagyományairól híres nógrádi falu, az 5 km-re lévő városközpontban az Európában is egyedülálló földalatti bányamúzeum, de 35-4o km-en belül elérhető Hollókő a világörökséghez tartozó skanzen falu, az ipolytarnóci ősleletek, a somoskői vár és bazaltömlés, a salgói vár, Szilváskő, de meglátogatható a füleki vár is, valamint több horgásztó.

Szeretettel várjuk visszatérő és új vendégeinket!

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

2469 Megtekintés
  • Salgótarján
  • Vendégház

Szállás Salgótarján, Família Vendégház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Família Vendégház