• Hajdúszoboszló
  • Szálloda

Hotel Barátság

Hotel Barátság, Hajdúszoboszló

Hotel Barátság, Hajdúszoboszló

Tökéletes kikapcsolódásra, felfrissülésre, esetleg gyógyulásra vágyik? A Hotel Barátság Minőségi Díjas szolgáltatásokkal várja Vendégeit: kényelmes szobák (erkéllyel, hűtővel, szobaszéffel, telefonnal, internettel, színes televízióval, fürdőszobával és hajszárítóval felszerelve, szobai mobil klíma korlátozott számban bérelhető 1.500.-Ft/nap/szoba)  és apartmanok saját medencék, gyógy- és wellness, valamint szórakoztató részleg áll rendelkezésére az év bármely szakában (uszoda csak szezonálisan). Az áraink tartalmazzák a szervízdíjat és az áfát.

TB támogatott kezelések a házon belül igénybe vehetőek. Szép Kártya elfogadóhely.

Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen engedélyezett.

 

Szobák:

118 teljesen kényelmes kétágyas szobáinkban és 18 apartmanunkban kiváló lehetőséget biztosítunk a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeinknek a nyugodt pihenésre. Valamennyi szoba erkéllyel, LED televízióval, telefonnal, fürdőszobával, hűtővel, szobaszéffel és (wireless) internet elérhetőséggel felszerelt.


Mozgáskorlátozott vendégeink részére a földszinten három speciális szoba áll rendelkezésre. A szállodai főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőnjáró berendezések segítik a mozgást. A gyógymedencékbe medencébe emelő szerkezet könnyíti a bejutást. A szálloda parkolójában 2 mozgáskorlátozottak számára fenntartott hely is biztosított.

Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag az erre a célra kialakított földszinti szivarszobában engedélyezett. A dohányzási tilalom megszegése, valamint az ezáltal okozott kár minimum 15.000.- Ft pénzbírságot von maga után.

Képek - Hotel Barátság, Hajdúszoboszló

Kétágyas szoba Szabadtéri amőba medence Bowling U-Pub Felújított szobánk Hajdú szoba Manager apartman Manager apartman Családi szoba Családi szoba Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda*** Superior - Hajdúszoboszló Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda*** Superior - Hajdúszoboszló Beltéri amőba medence Étterem

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

13694 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Wifi

Szállás Hajdúszoboszló, Hotel Barátság

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Hotel Barátság