• Hajdúszoboszló
  • Apartmanház

Anikó Apartmanház

Anikó Apartmanház, Hajdúszoboszló

Anikó Apartmanház, Hajdúszoboszló

Üdvözöljük Hajdúszoboszlón, az Anikó Apartmanházban!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, 'ahol az ég a földdel összeér', nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a 'dicső rónaság'. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Még 'folyója' is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna.

Való igaz, amit a gyógyfürdő szlogenje is állít:

'GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG' ,
de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja május elsejétől szeptember végéig. Ebben az öt hónapban főként a strandturizmus hódít.

Apartmanok

Apartmanházunk Hajdúszoboszlón a Kölcsey utcában, a fürdő szomszédságában található. Májustól októberig várjuk vendégeinket. Hat db apartmanunk, kettő és négyágyas konyhával, TV-vel, fürdőszobával, mikróval és konyhai felszereléssel ellátott. Udvari tűzhely, füves kert, kertibútorok, erkély és mini konditerem segíti a vendégek zavartalan pihenését. Zártparkolónkban biztonságban tudhatja autóját.

     ÁRAINK (az idegenforgalmi adót tartalmazza):

      Főszezonban:
                4 ágyas 12 000 Ft./éj/szoba
                3 fő részére 10 000 Ft./éj/szoba
                2 ágyas 6 500 - 7 500 Ft./éj/szoba

      Elő- és utószezonban:
                Megegyezés szerint.

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!
 

Lakások


A Major u. 47. sz alatt 2 darab 2 hálószobás, amerikai konyhás 2008-as átadású földszinti, zárt udvaros lakás terasszal kiadó. A lakások hat személyesek.

Parkolás a zárt udvarban lehetséges.

    ÁRAINK
(az idegenforgalmi adót tartalmazza):
      4 fő részére 14 000 Ft/lakás/éj
      5 fő részére 16 000 Ft/lakás/éj
      6 fő részére 18 000 Ft/lakás/éj

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!

Üdülési csekket elfogadunk!

Szabadidős programok egész éven át:
Különösen nyáron a fürdővendég időtöltése nem szorítkozik csupán a medencékben ücsörgésre, a napozásra. Annyi sportos kikapcsolódásra van lehetőség a strandon belül és kívül, hogy már a leltárszerű felsorolás is hosszadalmas lenne! A már említett fedett uszoda a vízisportok szerelmeseit várja. Az uszoda előtti parkolóban street ballra van lehetőség. A teniszezni vágyóknak tucatnyi pálya áll a rendelkezésükre a sportlétesítményekben. A sportrepülőtéren már két évtizede rendeznek ejtőernyős versenyeket, nemzetközi vitorlázórepülős erőpróbákat, hőlégballon-bemutatókat. A repülőtér ad otthont nyáron a népi kirakodóvásároknak, a birka- és slambucfőző örömnapoknak . A Hajdúszoboszlói Nyár rendezvényeinek ékességei a Kösely-kupa lovasverseny, lovasbemutató, a különböző parádés felvonulások, a Hajdúvárosok Találkozójának műsorai - néptánc, majorett stb. - a Fesztivál téren, ami a József Attila utcán található a strand tőszomszédságában.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, legyen Ön is a vendégünk az Anikó Apartmanházban Hajdúszoboszlón!

Képek - Anikó Apartmanház, Hajdúszoboszló

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló - lakások Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló - lakások Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló - lakások Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló - lakások Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló - lakások Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

18455 Megtekintés
  • Parkoló
  • Hajdúszoboszló

Szállás Hajdúszoboszló, Anikó Apartmanház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Anikó Apartmanház