• Bogács
  • Apartman

Apartman Öreg Malom

Apartman Öreg Malom, Bogács

Apartman Öreg Malom, Bogács

Öreg Malom Apartman délutáni napfénybenegközelebb szeretne a Bogácsi Fürdőhöz apartman szállást találni? Keresse az Öreg Malom Apartman-t!Akár egy szál fürdőruhában vagy egy köntösben átsétálhat az apartmanja bejáratától 80m-re található gyógyfürdőbe!

Az árkádos molnárházban 6 db összkomfortos önálló apartman van, 4 db 2 ágyas és 2db 4 ágyas. Mind, külön-külön kertre nyíló terasszal, kerti bútorokkal az oszlopos árkád sor alatt, egy több mint 12000 m2–es igényesen ápolt ősfás parkban. Az apartmanok fürdőszobával, felszerelt konyhával, hűtővel, mikrosütővel, TV-velvannak ellátva. A földszintes, lépcsők nélkül megközelíthető apartmanjainkat a kerekes székkel, fájós ízületekkel kúrára érkezők is kényelmesen használhatják.Két ágyas apartmanjainkban párok tölthetnek el romantikus napokat,a nagyobb két szobás négy ágyas apartmanjaink pedig családok,baráti társaságoknak nyújt ideális szálláshelyet.Születésnapok,családi találkozók,csapatépítő tréningek számára is ideális az Öreg Malom Apartman. A nálunk pihenő vendégeknek az Öreg Malom Éttermünkben 15% kedvezményt nyújtunk az ételfogyasztás árából,itt tartózkodásuk alatt korlátlan alkalommal.

Az Öreg Malom a gólya fészek alatt család és gyerekbarát. Mindent megteszünk azért, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat. Nem csak a környezet, de az áraink is barátságosak, így az apartmanok valamelyikében megszállva, a kellemes fürdés, vagy

Öreg Malom Apartman (2 fős apartman)kirándulás utáni ebéd, és vagy vacsora sem viseli meg a családi költségvetést. Szálláshelyeinket az érkezés napján 14 órától lehet elfoglal ni. Korábbi érkezés esetén leparkolnak és az apartman átvételéig egyet sétálnak, vagy strandolnak. A fürdő jegy napi többszöri belépésre jogosít. Távozás napján 10 óráig kérjük kiköltözni az apartmanból. Ha még egyet ezen a napon is fürdeni szeretnének, az autóba bepakolva, valamelyik árnyas fa alatt egész nap parkolhat az autó külön költség nélkül. Váratlanul érkező vendéget is szívesen látunk, ha van üres férőhelyünk.

Képek - Apartman Öreg Malom, Bogács

Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács Apartman Öreg Malom - Bogács

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

11924 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Bogács

Szállás Bogács, Apartman Öreg Malom

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Apartman Öreg Malom