• Balatonfüred
  • Vendégház

Füvesi Vendégház

Füvesi Vendégház, Balatonfüred

Füvesi Vendégház, Balatonfüred

Balatonfüred csendes nyaraló övezetében családias vendégházunkba egész évben szeretettel várunk családokat, baráti  társaságokat!  A környéken pár perc sétával 2 strand, vendéglátó egységek, szórakozási és bevásárlási lehetőségek közelíthetők meg.
A ház teljes komforttal rendelkezik. A szobák dupla ágyasak, önálló fürdőszobával és a toalettel rendelkeznek.  Minden szobában található TV és 2 szobához terasz tartozik. A felszerelt konyhákat közösen használhatják a vendégek.

A ház udvarán szépen kialakított zárható és biztonságos parkolási lehetőség van. A ház mögötti hangulatos udvaron a vendégek rendelkezésére áll a pergola, kerti bútor és grillezési lehetőség.
A telek sarkában egy különálló kisház van, 40 m2 tetőtéri apartmannal.  Melyben egy nyitott térben megtalálható a nappali, a konyha, az étkező és a hálóhely. Külön helyiségben megtalálható a fürdő és a wc. Az apartman mindennel felszerelt, amely a nyugodt, kényelmes pihenést szolgálja. Ideális kisgyermekes családok részére.

Várjuk szeretettel VENDÉGEINKET!

 

Megközelíthetőség:

8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 41.
GPS koordináta: E 46.9498227   K 17.8823769

 

Árak:

A szoba kategóriájától és az időponttól függően változnak.

3000-6000Ft/fő/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó (18-70 év között fizetendő)

1-2-3 éjszaka estén 20% felárat számítunk fel.

Reggeli: 750Ft/fő/nap

 

 

 

Képek - Füvesi Vendégház, Balatonfüred

Füvesi Vendégház - Balatonfüred - Konyha Füvesi Vendégház - Balatonfüred - pergola Füvesi Vendégház - Balatonfüred - szoba Füvesi Vendégház - Balatonfüred - szoba Füvesi Vendégház - Balatonfüred - szoba Füvesi Vendégház - Balatonfüred - Kisház Füvesi Vendégház - Balatonfüred - Kisház Füvesi Vendégház - Balatonfüred

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

18644 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Parkoló

Szállás Balatonfüred, Füvesi Vendégház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Füvesi Vendégház