• Badacsonytomaj
  • Vendégház

Borbély Vendégház

Borbély Vendégház, Badacsonytomaj

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt Badacsonytomajra a Borbély Családi Pincészethez, a 2007-es év Balatoni Borok Mesteréhez.

E történelmi borvidék méltán híres borairól, így hírnevének, örökségének megőrzése, megtartása kihívás is egyben az itt élő emberek számára. A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. 1981-ben hobbiként újratelepítettük a nászajándékba kapott badacsonytomaji régi családi szőlőterületünket.

A Borbély Családi Pincészetet régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. Ma már a 18 ha termő szőlőterületünkön széles fajtaválasztékú, kiváló minőségű szőlőből saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat. Kézműves borászatunkban a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, borainkat ászokhordókban erjesztjük és érleljük.

Látva a borturizmus fejlődését és a fogyasztókkal való személyes kapcsolattartás fontosságát - kibővítve pincészetünket - kialakítottuk hangulatos Borházunkat és Vendégházunkat.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

10539 Megtekintés
  • Badacsonytomaj
  • Vendégház

Szállás Badacsonytomaj, Borbély Vendégház

A szálláshely elérhetőségei

 
+36-87/321-833
 
+36-30/927-1414
 
info@borbelypince.hu

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Borbély Vendégház